За много хора възрастта е просто число. Доказват го като стават

...
За много хора възрастта е просто число. Доказват го като стават
Коментари Харесай

Кои холивудски звезди са бащи на преклонна възраст?

За доста хора възрастта е просто число. Доказват го като стават татковци на възраст, в която биха могли да бъдат прадядовци. 

Сред звездите, които имат деца на по-късна възраст, са Ал Пачино, Робърт де Ниро, Мик Джагър и Алек Болдуин.  

Скоро стана ясно, че Ал Пачино очаква четвъртото си дете на 82-годишна възраст. Така той се причисли към групата от " звездните бащи на напреднала възраст “. Актьорът ще бъде татко на четвърто дете от 29-годишната си другарка Нур Алфала, която е бременна в осмия месец. Пачино има още три деца от предходни връзки. Той се радва на близнаците Оливия и Антон Джеймс, на 22 година, с актрисата Бевърли Д`Анджело, и щерка си Джули, на 33 година от Ян Тарант.

На 79-годишна възраст още веднъж татко стана и актьорът Робърт де Ниро. За него това е седмо дете. Майка на бебето е приятелката му Тифани Чен. Другите му шест деца са от три разнообразни дами.

78-годишната Даяна Абът е първата му брачна половинка, от която той има две деца – Дрена на 51 година и Рафаел на 46 година Актьорът има и близнаци - Джулиан и Аарон на 27 години, от някогашната си другарка Туки Смит, която е на 70 години. Втората му брачна половинка е Грейс Хайтауър на 68 година, с която имат Елиът на 24 година и Хелън Грейс на 11 година

Бърни Екълстон от Формула 1 е на 89 години и дружно с 44-годишната си другарка Фабиана Флоси оповестиха раждането на Ейс през 2020 година

" Имаме наследник на име Ейс. Толкова се гордея “, сподели Бърни пред Blick. " Не виждам никаква разлика сред това да си на 89 и на 29 години. Предполагам, че имаш същите проблеми “, сподели английският предприемач. Той има три дъщери от предходни бракове - Дебора, Тамара и Петра Екълстоун.

Освен това той е дядо на пет деца и има едно правнуче.

79-годишният Мик Джагър пък стана татко за осми път през декември 2016 година, когато беше на 73 години. Рокаджията и приятелката му Мелани Хамрик посрещнаха сина си Деверо Октавиан Базил Джагър в Ню Йорк.

" Имам уязвимост към децата, освен към моите лични. Децата те поддържат млад и те карат да се смееш “, показа Мик.

Рони Ууд е на 68 година, когато дружно със брачната половинка си Сали Хъмфрис, посрещат близнаци. Те са четвъртото и петото дете на Рони. 75-годишният към този момент татко има наследник Джес от първата си брачна половинка Криси Финдли. Лия и Тайрон са деца от втората му брачна половинка Джо Ууд. Той осиновява и сина на Джо – Джейми от предходен брак.

65-годишният Алек Болдуин и брачната половинка му Хилария посрещнаха седмото си дете през септември на 2022 година, напомня Ladyzone.

Алек и Илария са родители и на Мария Лусия Виктория и Кармен Габриела, както и на синовете Рафаел Томас, Леонардо Анхел Чарлз, Ромео Алехандро Давид и Едуардо Пао Лукас. Алек има дъщерята Айрланд Болдуин от някогашната си брачна половинка Ким Бейсинджър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР